Nyheter

Senaste nytt inom fastighetsbranschen och relevanta nyheter för dig som driver företag och är i en expansionsfas.

Här berättar vi om nya trender, om hur man skapar en bra miljö på arbetsplatsen som leder till högre effektivitet och fler affärer.


Sök via karta!

Sök via karta!

2017-03-23

Genom vår kartfunktion kan man se lediga lokaler direkt i sin närhet - och som fastighetsägare kan man till och med ladda upp lokaler via telefonen direkt när man befinner sig i dem - utan att ens behöva skriva in adress!

Läs mer
Färger i inredningen, hur påverkas vi?

Färger i inredningen, hur påverkas vi?

2016-12-21

En del av bra ergonomi och en bra arbetsmiljö är så klart hur inredningen får oss att känna och agera, att vi blir produktiva och inspirerade. Vi vet sedan länge att vissa färger tänder en kreativare sida, medan andra färger gör det lättare att koncentrera sig. Men vad innebär olika färger och vad får de för effekt på oss? Därtill, vilka signaler vill man att arbetsplatsen skall sända ut????????

Läs mer
Storyn om m2finder.com

Storyn om m2finder.com

2016-10-13

William svarar snabbt på frågorna, det märks att är passionerad över sitt företag. 2015 kom han 2:a i Venture Cup, en startup-tävling för entreprenörer i kategorin "webb, mjukvara och media" och i samma veva gick företagande.se in som delägare i m2finder.com.

Läs mer
Coworking. Vad innebär det?

Coworking. Vad innebär det?

2016-10-05

Coworking. Ett trendigt uttryck, men vad innebär det? I en artikelserie i flera delar vill vi reda ut begreppen. Vi träffade Daniel Isaksson, på Elitkontoret – Coworking Office & Business Center i Borås, för att reda ut begreppet och få en klarare bild!

Läs mer
Nya m2finder.com är här!

Nya m2finder.com är här!

2016-10-03

Nu har vi äntligen släppt på vår nya sida, efter flera månaders jobb och förberedelse är vi äntligen igång. Framöver kommer vi visa upp många attraktiva objekt.

Läs mer


Några utvalda fastighetsägare