Nyheter

Senaste nytt inom fastighetsbranschen och relevanta nyheter för dig som driver företag och är i en expansionsfas.

Här berättar vi om nya trender, om hur man skapar en bra miljö på arbetsplatsen som leder till högre effektivitet och fler affärer.


Efterfrågan på Coworking Spaces ökar

Efterfrågan på Coworking Spaces ökar

2019-09-23

Kontorsmarknaden är just nu inne i en transformativ utveckling för att kunna tillfredsställa behoven hos såväl dagens som morgondagens företag. Framförallt handlar det om att kunna möta den ökade efterfrågan på moderna och flexibla kontorslösningar som Coworking Spaces.

Läs mer
Sök via karta!

Sök via karta!

2017-03-23

Genom vår kartfunktion kan man se lediga lokaler direkt i sin närhet - och som fastighetsägare kan man till och med ladda upp lokaler via telefonen direkt när man befinner sig i dem - utan att ens behöva skriva in adress!

Läs mer
Färger i inredningen, hur påverkas vi?

Färger i inredningen, hur påverkas vi?

2016-12-21

En del av bra ergonomi och en bra arbetsmiljö är så klart hur inredningen får oss att känna och agera, att vi blir produktiva och inspirerade. Vi vet sedan länge att vissa färger tänder en kreativare sida, medan andra färger gör det lättare att koncentrera sig. Men vad innebär olika färger och vad får de för effekt på oss? Därtill, vilka signaler vill man att arbetsplatsen skall sända ut????????

Läs mer
Coworking. Vad innebär det?

Coworking. Vad innebär det?

2016-10-05

Coworking. Ett trendigt uttryck, men vad innebär det? I en artikelserie i flera delar vill vi reda ut begreppen. Vi träffade Daniel Isaksson, på Elitkontoret – Coworking Office & Business Center i Borås, för att reda ut begreppet och få en klarare bild!

Läs mer
Nya m2finder.com är här!

Nya m2finder.com är här!

2016-10-03

Nu har vi äntligen släppt på vår nya sida, efter flera månaders jobb och förberedelse är vi äntligen igång. Framöver kommer vi visa upp många attraktiva objekt.

Läs mer


Några utvalda fastighetsägare