Tips

Att byta lokal kan vara riktigt givande för alla verksamheter, oavsett om flytten innebär mer, eller mindre och effektivare yta. Men det är mycket att tänka till kring allt som skall fixas.

Det är mycket att tänka på i samband med en flytt, att flytta företaget är en stor sak och med bra planering kommer det flyta på betydligt mycket bättre. Vissa saker skall kanske kastas eller arkiveras, man måste komplettera och ordna inför det nya kontoret. Vilka försäkringar behöver ses över? Ska man göra jobbet själv eller ta hjälp med flytthjälp? Man bör dessutom boka flyttstäd i tid.
Vilka avtal skall sägas upp och vilka kontrakt skall omförhandlas?

Vi hjälper dig med några tips på vägen!


Tips: Att köpa den perfekta tomten

Tips: Att köpa den perfekta tomten

Är du en av alla dem som drömmer om att få skapa ett alldeles eget drömboende? Det perfekta hemmet i en underbar omgivning, helt och hållet skapat utifrån dina premisser. Kanske har du småbarn som du vill ge en uppväxt på landet, eller längtar efter att få realisera gamla arkitektplaner. Tanken känns förmodligen lika delar ouppnåelig som kittlande nära – och vart i hela friden ska man börja?

Läs mer
Inred kontoret för effektiva resultat

Inred kontoret för effektiva resultat

Gott om plats för datorer och skärmar, dokument för en bekväm vistelse hjälper. Enkla kontorsmaterial för skrivare och papper, pennor och informationsmaterial ökar användbarheten och tillfredsställelsen.

Läs mer
Tips för att nyttja lokaler mer optimalt!

Tips för att nyttja lokaler mer optimalt!

Det är ganska vanligt att företag har en lokal som inte nyttjas fullt ut, det kan vara intressant att se över med förvaltaren och hyra ut delar av lokalen eller beroende på behovet, att kanske hyra in sig i en annans lokal.

Läs mer
Se över gamla avtal!

Se över gamla avtal!

Inför flytten bör ni gå igenom era avtal, förutom att säga upp det ni inte behöver i den gamla lokalen, finns det fina möjligheter att skräddarsy inför den nya lokalen och optimera alla lösningar.

Läs mer
Försäkringar.

Försäkringar.

Ta kontakt med ditt försäkringsbolag och se över dina nuvarande avtal, det lönar sig att ha lite extra koll - eller samarbeta med partners som har!

Läs mer
Momsfria lokaler

Momsfria lokaler

I vissa byggnader utgår ingen moms på lokaler, men är det positivt eller negativt? Vi reder ut dos and donts i samband med uthyrning av momsfria lokaler.

Läs mer
Tips för flytten

Tips för flytten

Det är mycket att tänka på i samband med en flytt, att flytta företaget är en stor sak och med bra planering kommer det flyta på betydligt mycket bättre. Vissa saker skall kanske kastas eller arkiveras, man måste komplettera och ordna inför det nya kontoret. Vilka försäkringar behöver ses över? Ska man göra jobbet själv eller ta hjälp med flytthjälp? Man bör dessutom boka flyttstäd i tid. Vilka avtal skall sägas upp och vilka kontrakt skall omförhandlas?

Läs mer


Några utvalda fastighetsägare