Elektravägen 79-81 Stockholm 10000-60000 kvm Kontor, Lager, Industri, butik

Elektravägen 79-81, 126 30 Hägersten
Spara som favoritFavorit

Översikt

Adress:
Elektravägen 79-81
126 30 Hägersten
Kommun:
Stockholms kommun
Yta:
 60000 m2
Typ:
 Industri/verkstad/Kontor
Objekt:
 UthyresRadera objekt

Har du lösenordet till detta objekt kan du radera det här.

Beskrivning

Västberga Entré - obegränsade möjligheter mitt i Stockholm
För inflyttning 2019!

Beskrivning
FastPartner planerar nu för att utveckla 60 000 kvm nya lokaler med inriktning mot produktion, lätt industri och kontor. För rätt hyresgäst innebär det obegränsade möjligheter att etablera sig på ett av Stockholms mest intressanta områden. För inflyttning 2019.

Parkering
Garageplats. Går att hyra. Parkeringsplats. Går att hyra.

Tillträdesdatum
2016-11-12

Övrigt
Västberga har delvis fortfarande karaktär av logistikområde med flera av de största logistikföretagen som hyresgäster men det finns även plats för de mindre företagen med inriktning mot industri och produktion. Området har de senaste åren ändrat karaktär och allt mer utvecklats mot högteknologisk forskning och produktion, där FastPartner tillsammans med bl a Sandvik och Nobel Biocare varit en av de drivande aktörerna. FastPartner är en av de största fastighetsägarna i området, med fastigheter vid Västberga Entré. Strategiskt placerade i början av området och med Västberga Handelsplats som granne ger alla förutsättningar för att fortsätta den framgångsrika utvecklingen av området.

Omgivning
Västberga har genom stadens expansion utvecklats till det mest centrala arbetsområdet i Stockholm. Västbergas absoluta fördel är det strategiska läget med direkt anslutning till E4/E20, Essingeleden, Södra Länken och dess närhet till Stockholm City. Det unika läget har gjort att området har haft en stark utveckling med flera nya etableringar under de senaste åren.

Fakta

Kontaktinformation/intresseanmälan


Christopher Johansson
Fastpartner AB


Telefon:
 08-562 517 07
E-post:
 cj@fastpartner.seNågra utvalda fastighetsägare