Finlandsgatan 52 | Stockholm | 310 kvm | Kontor

Finlandsgatan 52,, 164 74 Kista
Spara som favoritFavorit

Översikt

Adress:
Finlandsgatan 52,
164 74 Kista
Kommun:
Stockholms kommun
Yta:
 310 m2
Typ:
 Kontor
Objekt:
 UthyresRadera objekt

Har du lösenordet till detta objekt kan du radera det här.

Beskrivning

Ett spännande kontor med flexibel planlösning högst upp i fastigheten
Standarden på lokalen är genomgående hög och har en bra rymd med mycket ljusinsläpp.

Beskrivning
Välkommen till ett spännande kontor högst upp i fastigheten. Lokalen har en både öppen och rumsindelad planlösning med fönster från flera väderstreck. Det finns ett trevligt pentry för fika- och lunchpauser.

Planlösning
Rumsindelat

Kommunikationer
Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av FastPartner. Därför har vi för området tagit fram en egen shuttlebus som gratis tar dig som hyresgäst till och från Kista centrum under lunchtid, 11-13. Tunnelbanestationerna Akalla och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort. Med tunnelbanans blåa linje tar det knappt 20 minuter från T-centralen. Flertalet bussar trafikerar dessutom området. Färdas du med bil är det inga problem det heller, med bil ligger Finlandsgatan alldeles i närheten av E4 och E18. Härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Till och från flygplatserna tar ni er även lätt med flygbuss. Flygbussen finner ni närmast vid Kista Centrum. Dessa kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats.

Service
På Finlandsgatan finns två restauranger, café samt kemtvätt och frisör. I närområdet ligger ytterligare tre restauranger, bensinstation med minilivs, två välkända snabbmatkedjor samt Ibis Hotell. Kista Galleria med 180 butiker, Food Court, biograf, banker och apotek ligger 5 minuters bilfärd alternativt tar du områdets egna shuttle bus.

Parkering
Avtalas. Garage finns.

Tillträdesdatum
Enligt överenskommelse

Fastigheten
Modern fastighet med fasad i tegel. Microsoft, som är hyresgäst i grannfastigheten, är ett exempel på ett framgångsrikt företag som redan finns etablerat i området. Deras kontor blev dessutom utsett till Sveriges snyggaste kontor 2013.

Omgivning
Fastigheten ligger i Akalla, Norra Kista. När du flyttar till Kista hamnar du i händelsernas centrum. Du har grannar som är några av landets mest innovativa och framgångsrika företag. De är internationellt orienterade, med hög omsättning och lockar högutbildade människor. Men Kista är så mycket mer, det är ett ställe där människor, företagare, specialister, invånare, studenter och affärsresenärer möts. Det jättelika naturreservatet har du in på knuten men även närheten till Arlanda, Bromma och centrala Stockholm.

Fakta

  • Pentry

Karta

Kontaktinformation/intresseanmälan


Christine Wuopio
Fastpartner AB


Telefon:
 08-402 34 73
E-post:
 christine.wuopio@fastpartner.seNågra utvalda fastighetsägare