Kontorsvalet, ett co-working-place och kontorshotell i Borås!

,
Spara som favoritFavorit

Översikt

Adress:

Yta:
 0 m2
Typ:
 Nyheter
Objekt:
 UthyresRadera objekt

Har du lösenordet till detta objekt kan du radera det här.

Beskrivning

Vad är Kontorsvalet?

Kontorsvalet är ett centralt beläget kontorshotell i Borås. Vi har idag 18 kontorsrum med möjligheten att växa till upp emot 50 kontorsrum.Hur ser du på trenden Co-Working, vad innebär coworking (för dig!)?

Jag tycker att coworking är ett fantastiskt sätt att arbeta på som passar alla företag. Co-working för mig handlar om att träffa människor, bygga nätverk, men också att dra lärdom av varandra. Att arbeta tillsammans och dra nytta av varandras kompetenser.  Varför växer trenden co-working?

Jag tror att vi går mot att allt fler driver sitt eget företag. Många startar konsultverksamhet och är i flera fall ensamma. Man kan sitta ensam under en period, men sen blir det nog för de allra flesta väldig tråkigt och man får mindre gjort. Många finner detta alternativ mycket mer attraktivt än att gå och sätta sig på exempelvis ett cafe varje dag. Även större företag ser fördelarna med kontorshotell där de har ett färdigt koncept. Här har du en arbetsplats att gå till där alla kan koncentrera sig på det de är bra på.Hur ser behovet ut i midre och medelstora städer?

Jag ser en växande trend överallt. Vi ser en ökning av coworking verksamheter på flera ställen, det är positivt tycker jag.Vart kommer konceptet från, hur startade resan med Kontorsvalet?

Jag satt själv ensam på ett litet kontor under en period när jag sökte plats på ett kontorshotell i Borås. Det visade sig då att det fanns brist på platser. När jag sen fick möjligheten att starta en egen verksamhet som kunde erbjuda kontorsplatser var valet väldigt enkelt. Tanken från början var att vara väldigt flexibla. Att skapa de bästa lösningarna för alla företag som vill hyra ett rum hos oss, oavsett storlek på företaget.    4 snabba:- Vad är skillnaden för er mot andra kontorshotell?

Jag tror att den flexibilitet som vi har och möjligheten att kunna skapa 50 kontorsplatser på sikt gör oss unika. Sen är ju givetvis placeringen av kontorshotellet och den stora terrassen på 120kvm ett stort plus för oss.- Vad uppskattar era hyresgäster med konceptet?

Vi har lagt stor vikt vid både inom- och utomhusmiljön, den har vi fått väldigt mycket positiv respons på. Att kunna ta med sig sitt arbete ut en sommardag och fortfarande sitta på en arbetsanpassad plats mitt i centrum är ju oslagbart.- Vad är utmaningarna för att få fler frilansare/ företagare att få upp ögonen för Er?

Den största utmaningen är nog att informera personer om vad coworking innebär och att få dem att ta steget in i den världen. Många ser nog dessa verksamheter endast som en kontorsplats, men det är så mycket mer.- Vad säger era hyresgäster?

”Vi på Sogeti är väldigt nöjda med Kontorsvalet som alternativ till ett eget kontor. Vi har nu funnits i lokalerna en månad och de har varit lyhörda till våra önskemål och flexibla när vi flyttat in. Det är fint i våra gemensamma utrymmen och väldigt trevligt med flera blandade bolag i samma kontorsyta, men för den skull behöver vi inte göra avkall på Sogetis önskemål till avskildhet” – Marica Kallin, Sogeti Sverige AB

Kolla in deras sajt på kontorsvalet.se

och deras lediga ytor på: lediga kontorsytor 


Fakta

Kontaktinformation/intresseanmälanTelefon:
 
E-post:
 Några utvalda fastighetsägare