Norgegatan 2 | Stockholm | 393 kvm | Kontor

Norgegatan 2, 164 32 Kista
Spara som favoritFavorit

Översikt

Adress:
Norgegatan 2
164 32 Kista
Kommun:
Stockholms kommun
Yta:
 393 m2
Typ:
 Kontor
Objekt:
 UthyresRadera objekt

Har du lösenordet till detta objekt kan du radera det här.

Beskrivning

Öppet kontor som anpassas efter hyresgästens önskemål.
För den som vill designa sitt eget kontor och sätta sin unika prägel på sin lokal erbjuder vi här möjligheten!

Beskrivning
Öppet kontor som väntar på rätt hyresgäst. För den som vill designa sitt eget kontor och sätta sin unika prägel på sin lokal erbjuder vi här möjligheten!

Planlösning
Rumsindelat kontor

Kommunikationer
Norgegatan 2 ligger lättåtkomlig från både E4 och E18. Härifrån tar du dig med bil till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Tunnelbanestationerna Kista och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort, och in till T-Centralen tar det knappt 20 minuter. Önskar du resa med pendeltåg är det Helenelunds station som ligger närmast, linje Södertälje - Märsta. Restiden från T-centralen är ca 15 minuter. Till och från flygplatserna kan du åka med flygbuss. Flygbussen finner ni närmast i Kista Centrum och kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats. Det finns även bra bussförbindelser till och från fastigheten.

Service
Norgegatan 2 ligger endast 400 meter från Kista Galleria. Där finns caféer och restauranger med ett brett utbud samt all övrig tänkbar service som exempelvis bank, apotek, post, biograf och träningsanläggningar. Fastigheten erbjuder även en hel del service. Exempelvis så finns en hörsal för hyresgäster att nyttja gratis. Hörsalen rymmer ca 50 personer i biosittning. För de som motionerar finns det även i fastigheten omklädningsrum med bastu.

Parkering
Avtalas. Garage i huset. Gott om parkering i tre zoner.

Tillträdesdatum
Enligt överenskommelse

Fastigheten
Fastigheten ligger väl synlig från ett flertal gator och genomfartsleder vilket gör Norgegatan 2 till ett exemplariskt skyltläge för den som vill synas.

Omgivning
Kista har blivit ett världscentrum för utveckling och företagande inom elektronik, IT och mobilkommunikation och är ett mycket spännande företagsområde.

Fakta

Karta

Kontaktinformation/intresseanmälan


Christine Wuopio
Fastpartner AB


Telefon:
 08-402 34 73
E-post:
 christine.wuopio@fastpartner.seNågra utvalda fastighetsägare