Nya m2finder.com är här!

,
Spara som favoritFavorit

Översikt

Adress:

Yta:
 0 m2
Typ:
 Nyheter
Objekt:
 UthyresRadera objekt

Har du lösenordet till detta objekt kan du radera det här.

Beskrivning

En helt ny smart sajt, som innebär helt nya funktioner, bland annat ett inlogg för de fastighetsförvaltarna som vill ha full kontroll över sina objekt. Här kan de lägga upp lediga kommersiella ytor, allt från 10 unika kvadratmeter mitt i city till ett höglager i stor skala!Vår nya sajt är en smart sajt för att skapa den optimala användarupplevelsen. Som kommer att växa för att bli ännu bättre framöver.

Vi lanserar (förutom login och möjligheten att kunna registrera konto) också kategorin "säljes",  vilket innebär att företag i expansion framöver kan se tomter att exploatera, logistik- och kontors-fastigheter till salu.Det innebär att alla typer av företagslokaler kan laddas upp, snabbt, smidigt och - kostnadsfritt. Man måste alltså inte ha ett traditionellt fastighetsbolag utan så fort man har ytor man inte utnyttjar, laddas dessa enkelt och smidigt upp på m2finder.com.

Vi har dessutom ett nära samarbete med Sveriges största mötesplats för företagare på nätet, med över 40 000 besökare varje vecka - vilket ger oss styrka att nå ut med attraktiva objekt.

Kika gärna runt på sajten!Hälsningar,

William Larsson

VDm2finder.com


Fakta

Kontaktinformation/intresseanmälanTelefon:
 
E-post:
 Några utvalda fastighetsägare