Tips för att nyttja lokaler mer optimalt!

,
Spara som favoritFavorit

Översikt

Adress:

Yta:
 0 m2
Typ:
 Nyheter
Objekt:
 UthyresRadera objekt

Har du lösenordet till detta objekt kan du radera det här.

Beskrivning

Eftersom det är ganska vanligt bland många företag som hyr lokaler, att man har ytor man inte nyttjar optimalt, det kan vara intressant att se över med förvaltaren och hyra ut delar av lokalen eller beroende på behovet, att kanske hyra in sig i en annans lokal. Oavsett om det så är en lagerlokal, ett förråd, kontorsrum/ kontorsplats, konferens/ mötesrum eller rent av butiksytor.Hela 50 % av Europas kontorsytor används inte under dagtid, därför har coworking- och workaround-lösningar blivit allt vanligare.Har ert företag ytor ni inte nyttjar?

Tänk på att man kan annonsera ut en lokal - eller en del av den. Klicka i "hyr över dagen" och låt kommande kunden veta att om ni är flexibla och kan starta med en provotid (på så vis sänks ofta trösklar för nystartade företagare).m2finder.com är en marknadsplats på nätet, vilken gör det superenkelt att hyra och hyra ut kontorsplatser.

Sök och hitta rätt kontor, hyr över dagen, veckan eller för framtiden. När du hittat rätt läge kan du ta kontakt med fastighetsägaren eller be oss leta, men inga mellanhänder behövs.

Ni kan ladda upp alla ytor (just nu kostnadsfritt!!), snabbt och smidigt.Oavsett om det gäller kontor, coworking, lager, att hyra över dagen eller industritomter.

Alla typer av verksamhetslokaler är aktuella för m2finder.Ladda upp en lokal direkt:

m2finder.com/lagg-till-objekt/eller registrera ert företag och lägg upp hur många lokaler som helst:

m2finder.com/registrera/

 


Fakta

Kontaktinformation/intresseanmälanTelefon:
 
E-post:
 Några utvalda fastighetsägare