Västra vägen 52-54 | Gävle | 1300-2900 kvm | Kontor/industri/lager

Västra vägen 52-54, 803 24 Gävle
Spara som favoritFavorit

Översikt

Adress:
Västra vägen 52-54
803 24 Gävle
Kommun:
Gävle kommun
Yta:
 2900 m2
Typ:
 Industri/verkstad/Kontor
Objekt:
 UthyresRadera objekt

Har du lösenordet till detta objekt kan du radera det här.

Beskrivning

Unik möjlighet vid Gavleåns strand
Nu finns chansen att skapa drömlokaler intill Gavleån.

Beskrivning
Byggrätten på fastigheten medger en byggnad som placeras i söder-/västerläge intill Gavleån. Närheten till E4/E18, Gävle Centrum, Teknikparken och Högskolan i Gävle är starka argument vid etablering. Företagsparken har i sig inget gemensamt tema, utan styrkan ligger i närheten och den unika placeringen av en ny byggnad.

Kommunikationer
Beläget i nära anslutning till E18 och E4. Busshållplatser finns i omedelbar närhet till fastigheten. 1,5 km till Gävle centrum.

Tillträdesdatum
Enligt överenskommelse

Övrigt
Detaljplanen erbjuder total byggnadsarea 5300 m2 varav cirka 1 700 utgörs av befintliga byggnader. Ny byggnadsarea enligt förslag är 1 300 m2. Nybyggnad tillåter två och tre våningar. Utformningen i förslaget består av enklare volymer på cirka 2 900 m2 lokalyta. Byggnadens uttryck anpassas till intilligande byggnader. Fasaden utgörs av glasade ytor och Cortenplåt. Bygganden uppförs med ett långsiktigt hållbart förhållningssätt till miljön. Tidplan: Projektstart kan ske omgående då intresse finns.

Omgivning
Fastigheten har ett strategiskt läge cirka 1,5 km från Stortorget i Gävle centrum och med gångavstånd till den intilliggande Teknikparken och Högskolan. Närhet till grönområden/strövområden, då Gavleån och Boulognerskogen ligger inpå knuten. Fastigheten erbjuder bra parkeringsmöjligheter och har ett annonserande läge mot Gävles västra infart, E4 och E18. Det finns stads- och regionalbusstrafik med hållplatser i direkt anslutning till fastigheten. Gång- och cykelförbindelser är mycket goda. Lunchrestaurang finns inom fastigheten.

Fakta

Karta

Kontaktinformation/intresseanmälan


Mathias Bohlin
Fastpartner AB


Telefon:
 026-12 32 81
E-post:
 mathias.bohlin@fastpartner.seNågra utvalda fastighetsägare